(Her)ontwerp jouw duurzame stad van de toekomst!

Gepubliceerd op 25 februari 2021 om 11:36

Wil jij als young professional een bijdrage kunnen leveren aan de leefbare stad van de toekomst? En wil je adviezen kunnen geven over de impact van klimaatverandering, de mogelijkheden van vergroening en de impact van de circulaire economie? En wil je bij dat alles de rol van locatie begrijpen en de mogelijkheden met een breed publiek delen?

Dan is de nieuwe unieke minor Future Sustainable Urban Regions van de Aeres Hogeschool Almere misschien wat voor jou. Het eerste deel van de minor gaat in het nieuwe studiejaar 2021 – 2022 van start en legt de nadruk op theoretische onderbouwing.

Je volgt vakken zoals The climate adaptive region, The green and healthy region, The smart and circular region en Location Intelligence. Je sluit deze vakken met een persoonlijke opdracht en een enkel tentamen af.

De opgedane kennis zet je in tijdens het tweede deel van deze minor. In groepen werk je aan een externe opdracht, die je onder begeleiding vanuit de hogeschool en de opdrachtgever uitvoert.

We gaan ervan uit dat we deze minor afsluiten met een spetterende eindbijeenkomst. Dat is meteen een mooie gelegenheid om jouw kennis met de wereld te delen, zelfs voordat je bent afgestudeerd! 

Meer informatie over deze minor in deze storymap en op Kiesopmaat. Daar kan je ook eenvoudig inschrijven: 

Voor vragen kan je altijd terecht bij de coördinator van deze minor: Jan Willem van Eck.