Over GeoLab Almere

GeoLab Almere is het geo-ict innovatielab van de opleiding Geo, Media & Design (GMD) met als fysieke locatie op Aeres Hogeschool in Almere. GeoLab is de showcase voor GMD-studenten en de plek voor experimenten, concepten en nieuwe ideeën van onze studenten. Dit betekent dat er ook tussenvormen, eerste schetsen en nog niet uitgewerkte resultaten, inzichten, concepten en ideeën tussen staan. 

Voor onze studenten

Deze website biedt is ook een podium voor jouw werk. Geef aan als je trots op iets bent en dat met de wereld wil delen. Ook al is het niet perfect: het is en blijft een lab. Juist wat meer wilde ideeën of producten die niet helemaal af zijn, bieden kansen voor anderen op door te gaan. Dus schroom niet en deel het om de geo-wereld weer een stap verder te ontwikkelen!

Voor geo-professionals

Via deze website geven we je een kijkje in wat onze studenten doen, de studie en delen zij nieuwe inzichten en producten. Wil je hierop reageren? Graag! Daar leren we van. Je kan direct onder de post je reactie plaatsen.

Voor aankomende studenten GMD

Via deze website geven we je een kijkje in de opleiding en wat onze studenten doen. Raak je door deze site enthousiast en wil je zelf aan de slag met animaties, online kaarten, virtual reality en infographics? Kies dan voor de hbo-studie Geo Media & Design en combineer toegepaste aardrijkskunde, nieuwe media en vormgeven in één studie.


Wie kiest deze studie?
 

  • interesse in (toegepaste) aardrijkskunde en geografie
  •  interesse in planologie, stedenbouw en urban landscape
  •  interresse in vormgeven, cartografie en de leefomgeving van de mens
  • je wil je onderscheiden als eigentijdse geograaf of online designer
  • je wilt  infographics en interactieve kaarten kunnen maken
  • je wil graag een studie doen met aandacht voor technologische ontwikkelingen

 

Meer weten?

Kijk op de Website van Aeres Hogeschool Almere, opleiding Geo Media & Design.
Of hier op de online open dag voor GMD. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief.