Stage bij TerraScope

Gepubliceerd op 9 december 2021 om 11:09

Jordy Stokman, 3e jaars student Geo Madia & Design, loopt momenteel stage bij Terrascope BV.

TerraScope is een modern en toegankelijk platform voor beheersing en ondersteuning van ruimtelijke ontwikkeling. Het platform is opgezet en gebaseerd op efficiënte en integrale inwinning en ontsluiting van gegevens.

Met TerraScope wordt er samenhang gecreëerd tussen relevante content en geografische context. Ontwikkeld voor een grote diversiteit aan gebruikers.

Het bedrijf plaatste onlangs een enthousiast bericht op LinkedIN. Met permissie hieronder een repost van dat bericht >>


'Nederland verstedelijkt snel, net als de rest van de wereld. De verwachting is dat in 2030 60% van de wereldbevolking in steden woont. Overal zijn grote uitdagingen om duurzaam, groen en leefbaar te verstedelijken.' Dit is de focus van de opleiding Geo Media & Design van Aeres Hogeschool Almere. De stageopdracht van onze stagiair Jordy Stokman is gericht op het verbeteren van de datavisualisatie en gebruiksvriendelijkheid van TerraScope. Het concept 'User Centered Design' staat hierbij centraal. Immers onze gebruikers zijn het belangrijkst! Jordy maakt daarnaast verschillende mock-ups en ontwikkelt hij nieuwe iconen.

"Mijn ervaringen zijn enorm positief. Naast een leuk onderzoek met veel vrijheid, zijn de collega's hartstikke aardig. TerraScope is een relatief klein bedrijf, waardoor je collega's goed leert kennen en er wordt prettig samengewerkt. Voor mij helpt het dat ik geloof in TerraScope. Ik zie potentie in het platform en de doelen dat het wil bereiken. Ik ben daarom erg blij dat ik mijn steentje kan bijdragen", aldus Jordy.

Dank je wel voor je frisse blik en constructieve input, Jordy! Op naar een mooi eindproduct.

🌍 www.terrascope.net

✉️ info@terrascope.net
☎️ 085 004 6188

#geo #geodesign #aeres #datavisualisatie #stage #talent #terrascope #ruimtelijkeontwikkeling #projectmanagement #softwareplatform #grip #data #projectbeheersing #omgevingscan #geodata #datalake #tijdreeksen